zaterdag 8 april 2017

Bergen-Op-Zoom

8 april
Op de Boulevard-Noord in Bergen-Op-Zoom zijn gratis camperplaatsen (zonder voorzieningen) met zicht op de Binnenschelde. Deze maken deel uit van een gewone autoparking, bij de fitness en het zwembad. Tot middernacht kan er wel wat rumoer zijn door het verkeer en de jongeren die McDonalds bezoeken, daarna wordt het rustig.
Het centrum is op wandelafstand. Ideaal voor een namiddagje shoppen want winkels zijn er genoeg, alsook eetgelegenheden op de Markt. Wij eten op zaterdagavond in de Teerkamer: geen hoogstaande keuken maar zeker niet slecht.

9 april
Wat begint als een wandeling om de nabije omgeving te verkennen, mondt algauw uit in een fikse ochtendwandeling op zondag. We besluiten om via de dijk de grote plas rond te stappen, goed voor 1,5 uur natuurschoon bewonderen.



In de namiddag ploffen we ons neer op het strandje rechtover de parking: kampeerstoelen - check; voetsteunen - check; zonnecrème - check; koptelefoon - check. Onder een schitterende zon chillen we er op los: Nico luistert naar het radioverslag van Parijs-Roubaix, ik naar m'n favoriete muziek. Een schitterende start van het nieuwe kamperseizoen. We zijn vertrokken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten