vrijdag 29 juli 2016

Kamperland

29 - 30 - 31 juli
Het is weer die tijd van het jaar om er met de schoonouders op uit te trekken. We hebben gekozen voor camperpark Zeeland, bij het Veerse Meer. Het zijn ruime en zeer verzorgde plaatsen, afgebakend / gescheiden door een haag, waardoor je toch wat privacy hebt.

Bij aankomst is de eigenares heel behulpzaam voor het inchecken aan de automaat. Het lijkt echter meer te gaan om controle, zo blijkt doorheen het weekend. Ze houdt een goed oogje in het zeil en houdt alles heel netjes op orde. De geldende regels zijn goed zichtbaar; in het sanitair blok hangen camera's,... Dit vinden we te ver gaan. We voelen ons eigenlijk niet meer vrij op onze eigen plek, bang om iets verkeerd te doen.
Voor de douche betaal je € 1. Zelfs voor warm water voor de afwas dien je te betalen met een kaart die je oplaadt bij de automatische check-in. Er is slechts één mannen- en één vrouwentoilet. Wat weinig voor een parking met 120 plaatsen. Het is steeds rijtje schuiven. Voor deze prijs (€ 21) hadden we meer verwacht. Wij zijn een beetje teleurgesteld. Nochtans is dit een mooie locatie en een goede uitvalsbasis voor fietstochten en voor de watersportliefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten