donderdag 21 juli 2016

Zeeland - Goeree-Overflakkee

21 - 24 juli - Drive-in camperpark Ouddorp
Het hele weekend verblijven we op het drive-in camperpark van Ouddorp. € 25/nacht is niet goedkoop maar deze camperplaats heeft het allemaal: elektriciteit, water, wifi, heel verzorgd sanitair blok met wc's, douches en afwasbakken, mooie genummerde plaatsen aangelegd met klinkers en een grasveldje ernaast. De plaatsen zijn ruim en er is veel gras om te spelen, speeltuigen en een hondentoilet. Het is hier rustig op 2,5 km van het dorp en dicht bij het strand. De check-in gaat via self-service. Tip: ga eerst een kijkje nemen om je plaatsnummer te kiezen alvorens naar de check-in te rijden. 


Bij aankomst kunnen we lekker chillen in de zon. In de namiddag fietsen we naar het strand. Het zeewater in de 'lagunes' heeft een aangename temperatuur. Dit zalig weertje nodigt uit tot een avondbarbecue. 

's Anderendaags fietsen we naar Ouddorp, dat een klein en gezellig winkelcentrum heeft. Een fietstocht via de knooppunten leidt ons langs het Grevelingenmeer. 

Ook de dag nadien is het fietsweer. Een tocht langs de andere kant brengt ons tot in Stellendam met de grote Haringvlietsluizen. We fietsen door de Goereese duinen en gaan terug naar het strand. 's Avonds staan er mosselen op het menu. 

Om het verlengd weekend af te sluiten gaan we de laatste dag op zoek naar een leuk plekje. Dat vinden we aan de oever van het Veerse Meer, waar het intussen wel druk is. Weer kunnen we genieten van een schitterende zon. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten